Количка

Вашата количка е празна.

Към магазина

Казвам се Михаела Немигенчева и превърнах любовта си към животните в страст, която мога да споделя с вас и домашните ви любимци. Пленена от магията на груминга, открих себе си в това истинско изкуство, което за мен е начин на живот. Като дипломиран грумър и член на Българска Груминг Асоциация не спирам да развивам уменията си, като участвам в различни семинари и мастър-класове за повишаване на квалификацията.

От декември 2021г. Съм собственик и създател на професионално груминг студио „City Grooming Studio Gabrovo”. Студиото предлага козметични и груминг услуги, като подстригване, къпане и изсушаване, сваляне на мъртва козина и подкосъм, почистване на уши, изрязване и изпиляване на нокти, почистване на зъбен камък, козметика и др. Работя с всички породи и размери кучета и котки. Важно е да отбележа, че всички услуги се извършват без упояващи вещества!

Мисията на нашия екип е да се грижим за здравето и доброто самочувствие на любимите ни махащи опашки. В „City Grooming Studio Gabrovo” не просто извършваме услуги за домащни любимци, а се стремим да изградим връзка и приятелство с вас и вашия четириног приятел. Знам, че няма нищо по-важно от тяхното добро състояние. В студиото се грижим за всяко животинче с нежна грижа и много любов.

Вносители сме за България на SO POSH – висок клас професионална козметика за кучетa. Предлагаме на фризьори, развъдчици и стопани, най-доброто от козметиката за кучета. Иновации, високо качество и безопасност!

Знаем, че кучетата (особено изложбените) изискват професионална грижа, но хубавият аромат в бутилка не е достатъчен, защото има различни видове козина, различни нужди. SO POSH е доказателство, че грумингът може да бъде лесен, ефективен, достъпен, а същевременно и забавен.

След години разработване на рецепти, химиците на SO POSH успяха да дастигнат до оптимален резултат, създавайки най-добрите продути с висококачествени съставки. Използваните иновативни технологии са гаранция за безопасност и чистота.

SO POSH e SO UNIQUE защото: Консервантът, използван в продуктите е сертифициран от Ecocert, без парабени, без силикони, без SLS, без други консерванти.

Чистота

Консервантът, използван в продуктите SO POSH, е сертифициран от Ecocert. Без парабени, без силикони, без SLS, без други консерванти.

Безопасност

БЕЗ ПАРАБЕНИ, БЕЗ СИЛИКОНИ, БЕЗ SLS, БЕЗ ДРУГИ КОНСЕРВАНТИ.

Най-високи стандарти

Разработено от топ химици. Създаден за професионалисти. Произведено в ЕС.